ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Η Δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω", με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή, έπειτα από έντονο προβληματισμό αποφάσισε, να μην συμμετάσχει στο προγραμματισμένο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης, διαμαρτυρόμενη, με αυτόν τον τρόπο, για τις προσπάθειες της δημοτικής Αρχής να φιμώσει κάθε αντιπολιτευτικό λόγο που την ενοχλεί.

Είναι γεγονός ότι η δημοτική Αρχή έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα «ποινικοποίησης» της έκφρασης γνώμης και λόγου εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και απαντά στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης και σε κάθε είδους κριτική για τα πεπραγμένα της διοίκησης με μηνύσεις. Και όχι με πειστικές απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλιούπολη, τα οποία όχι μόνο δεν λύνονται αλλά πολλαπλασιάζονται.

Η δημοτική Αρχή αντί να επικεντρωθεί στο πώς θα βελτιώσει τη ζωή των πολιτών, υποβαθμίζει το ρόλο της αντιπολίτευσης, «στραγγαλίζοντας» τον με αντιδημοκρατικές μεθόδους.

Ο Γαβριήλ Αραμπατζής δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως δεν κάμπτεται από τέτοιου είδους εκφοβισμούς και πρακτικές και πώς όσες μηνύσεις και αν δεχτεί δεν θα σταματήσει να παλεύει για μια καλύτερη Ηλιούπολη.

Για τη δημοτική παράταξη
"Η Πόλη που θέλω"
ο επικεφαλής Γαβριήλ Αραμπατζής

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.