ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της επικινδυνότητας των σχολικών κτιρίων της Ηλιούπολης.

Σήμερα στο 6ο Δημοτικό σχολείο της πόλης σημειώθηκε ατύχημα, όπου ευτυχώς η εκπαιδευτικός δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Της ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση.

Το περιστατικό αυτό έγινε κατά τη διάρκεια του μαθήματος όπου η εκπαιδευτικός προσπάθησε να ανοίξει  ανακλινόμενο παράθυρο για να πάρουν αέρα και της ήρθε στην κυριολεξία στο κεφάλι.

Τεράστιες ευθύνες για το σημερινό περαστικό και συνολικά για την κατάσταση των σχολείων της πόλης έχουν όλες οι δημοτικές αρχές της πόλης και οι διαφορές κυβερνήσεις που διαχρονικά βλέπουν τις ανάγκες των παιδιών μας ως κόστος. Που στις εκκλήσεις της σχολικής κοινότητας απαντάνε «αυτά έχουμε με αυτά θα πορευτούμε».

Δεν πάει άλλο! Δεν θα ανεχθούμε η ασφάλεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών να μπαίνει στη ζυγαριά κόστους οφέλους .

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης επανειλημμένα έχει φέρει το θέμα αυτό στο δημοτικό συμβούλιο και με τη μορφή των ερωτήσεων, αλλά και με προημερησίας διάταξη συζήτησης. Απαιτούμε την άμεση χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών για την κάλυψη όλων των αναγκών  των σχολικών μονάδων της πόλης. Τωρα να γίνει έλεγχος τεχνικός σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Δεν θα περιμένουμε να θρηνήσουμε κάποιον για να αναλάβουν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους!

Η Λαϊκή Συσπείρωση στέκεται όπως πάντα δίπλα στα δίκαια αιτήματα της σχολικής κοινότητας.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.