ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο θερινός κινηματογράφος της πόλης μας περιμένει, για μια ακόμη χρονιά, τους φίλους της 7ης τέχνης, για να απολαύσουμε ένα προσεκτικά επιλεγμένο πρόγραμμα ταινιών, που διακρίθηκαν στα Όσκαρ και στα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ αλλά και ταινιών, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι κι αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Στην έναρξη, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., θα τιμήσουμε –όπως κάθε χρόνο- έναν ηλιουπολίτη καλλιτέχνη, που έχει λάμψει για πολλές δεκαετίες ως πρωταγωνιστής τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο, τον κ. Λάκη Κομνηνό.

Για την πορεία και την προσφορά του θα μιλήσει ο σκηνοθέτης, κ. Μανούσος Μανουσάκης και θα ακολουθήσει η προβολή της τελευταίας του ταινίας «Ουζερί Τσιτσάνης», με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ταινίες ελλήνων σκηνοθετών, που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους θεατές, τη φετινή χρονιά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα συνεχιστεί όπως κάθε χρόνο. Δευτέρα και Τρίτη, η πρώτη προβολή θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά και στους έφηβους και την Τετάρτη στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα προβάλλονται βραβευμένες ταινίες κυρίως από τον διεθνή και ανεξάρτητο κινηματογράφο ενώ το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα απολαύσουμε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές, που απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό και καλύπτουν όλα τα είδη, από την κωμωδία έως την περιπέτεια, από το δράμα έως το μιούζικαλ.

Ραντεβού στο «στέκι» μας, λοιπόν, για να ζήσουμε τις μοναδικές εμπειρίες, που μας επιφυλάσσει η μεγάλη οθόνη.

Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών εδώ.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης                               Ο Πρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.
Βασίλης Βαλασόπουλος                               Αλέξανδρος Κοντονίκας

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.