ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 μ.μ. ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει τα εγκαίνια του Δημοτικού Χειμερινού Κινηματογράφου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου.

Η φετινή περίοδος ξεκινάει με την προβολή της Ελληνικής ταινίας «Καζαντζάκης» και με την ευκαιρία θα τιμηθεί ο σκηνοθέτης κ. Γιάννης Σμαραγδής.

Ο Χειμερινός Κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης αποτελεί μια πρόταση εναλλακτικής, ποιοτικής διασκέδασης πολιτισμού,αλλά και μια δράση κοινωνικής αλληλεγγύης, αφού αντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να φέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και ήδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου.

Ο Χειμερινός Δημοτικός Κινηματογράφος του Δήμου Ηλιούπολης προσφέρει στους πολίτες της Ηλιούπολης χωρίς έξοδα και αποφεύγοντας την μετακίνηση στην Αθήνα,την δυνατότητα να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές αξιοποιώντας την ποιοτική επιλογή που έκαναν άνθρωποι της 7ης Τέχνης.

Για δείτε το πρόγραμμα 2018-2019 του Δημοτικού Κινηματογράφου, πατήστε εδώ.

πρόγραμμα 2018-2019 του Δημοτικού Κινηματογράφου

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.