ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης συνεχίζει τον κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, με τίτλο «Σημειωματάρια Τέχνης», ο οποίος περιλαμβάνει δράσεις εμπνευσμένες από μια σύγχρονη βιβλιογραφία στον τομέα των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Μέσα από το πρόγραμμα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τα αισθητικά τους κριτήρια και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα συναισθήματα τους, παίρνοντας μέρος σε δράσεις που υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και δημιουργώντας τα δικά τους Σημειωματάρια στην Τέχνη.

Σάββατο 14 Μαΐου,  17:30-19:30 μ.μ, για παιδιά ηλικίας 12-16 ετών

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Sebastiao Salgado
Ξεκινάμε το μήνα μας με το Σημειωματάριο Φωτογραφίας που είναι αφιερωμένο στον σπουδαίο Βραζιλιάνο φωτογράφο Σεμπαστιάο Σαλγκάδο. Μαζί με τα παιδιά, θα έρθουμε σε επαφή με τη ζωή και το έργο του και θα ανακαλύψουμε τη δύναμη μιας φωτογραφίας να διηγηθεί την ανθρώπινη ιστορία. Θα κατανοήσουμε, επίσης, πώς μια φωτογραφία ανακαλεί μνήμες από τόπους, εποχές και συναισθήματα και θα εμπνευστούμε μέσα από εικόνες αγαπημένων μας βιβλίων για να δημιουργήσουμε τις δικές μας φωτογραφίες!

Εμψυχώτριες: Χριστοπούλου Θεανώ, Καλύβα Μαίρη

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλ.: 210 9940699.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.