ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης, ύστερα από τη  μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας, συνεχίζει και φέτος το "Ανοιχτό Πανεπιστήμιο", με νέους κύκλους μαθημάτων, σε τομείς όπως η Τέχνη, η Ιστορία, η Φιλοσοφία, η Φιλολογία, η Λογοτεχνία.

Για μια ακόμα χρονιά, εξέχουσες προσωπικότητες των γραμμάτων θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τον επιστημονικό τους λόγο σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως γνωστικού επιπέδου, με στόχο να καλλιεργηθεί η κριτική σκέψη και η συζήτηση σε καίρια κοινωνικά ζητήματα.

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου να προσφέρει δυνατότητες πρόσβασης σε όλους σε όλους τους πολίτες στα πολιτιστικά αγαθά, δημιουργώντας διαρκώς νέες κοιτίδες δια βίου μάθησης.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη για τους μήνες από Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο και ώρα 7-9 ενώ τα μαθήματα της κ. Ευθυμίου από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο είναι Τρίτη και ώρα 6-9 στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.

Εγγραφές  δεν θα γίνουν, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με αριθμούς που θα δίνονται στην είσοδο, μία ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος.

Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα θα είναι ελεύθερη για το κοινό με σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ηλιούπολης, τηλ. 210 9970125 & 210 9970128.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.