ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αγαπητοί γονείς,
Η συνδικαλιστική παράταξη γονέων του Κ.Κ.Ε. (Αγωνιστική  Συνεργασία), καταγγέλει την ..."πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων 17ου Δημ. Σχολείου" κι εμένα προσωπικά πως ..."άλλα στα λόγια και ...άλλα στην πράξη".

Τους ενημερώνω ότι,

εγώ – αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων - συμμετέχω ως εκλεγμένος σε  Δ.Σ. ( Σύλλογος γονέων, Ένωση γονέων) στα οποία, οι προτάσεις των μελών τίθενται προς συζήτηση, οι όποιες αποφάσεις παίρνονται  πάντα Δημοκρατικά (ομόφωνα ή  πλειoψηφικά) και γίνονται σεβαστές απ΄όλους μας.

ΔΕΝ συμμετέχω σε  Δ.Σ. τα οποία απλώς ..."εγκρίνουν" αποφάσεις που έχουν παρθεί - πριν από εμάς για μας - σε ...κομματικά γραφεία...!!!

Τους προτείνω δε,

Αν πρέπει – προς άγραν ψήφων, εν όψει των σημερινών εκλογών - να καταγγείλλουν κάποιον, αντί για «μαθήματα δημοκρατίας» και καταγγελίες ...πλειψηφιών, να δείξουν έμπρακτα την ...ευαισθησία τους.   

Αν όπως γράφουν στην δική τους καταγγελία ...«Τέτοιες ενέργειες θέλουν να μας πείσουν ότι το μέλλον μας, θα εξαρτάται από αυτούς που μας ληστεύουν, που μας απολύουν.» ας καταγγείλουν τα "αφεντικά" που, χωρίς   ίχνος τσίπας, κλείνουν τον "902" και πετάνε στον δρόμο εργάτες και δημοσιογράφους στον "Ριζοσπάστη".

Μιχάλης Τασούλας

 

Δημοσίευση 06/03/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.