ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΛ της 17 Μάη 2013 παρουσιάστηκε το αντιφατικό και βαθιά υποκριτικό πρόσωπο της Δημοτικής Αρχής.

 

Η κα πρόεδρος εισηγήθηκε το θέμα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Μελίνα Μερκούρη» και μίλησε για την απόφαση του Δήμου να δείξει το «κοινωνικό του πρόσωπο», τονίζοντας μάλιστα πως «σ΄αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης, έχει ιδιαίτερη αξία εμείς, με τις δράσεις αυτές, να δίνουμε διέξοδο σ΄όλους αυτούς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται». Έτσι λοιπόν η εισήγηση της Διοίκησης πρότεινε – ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ – μειώσεις στα εισιτήρια του Δημοτικού Κινηματογράφου, κατά 30% τουλάχιστον για την καλοκαιρινή σεζόν, πράγμα που αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από το Δ.Σ.

Σε επόμενο προς συζήτηση θέμα που αφορούσε το, καθιερωμένο πλέον, καλοκαιρινό camp, αίφνης όλα τα παραπάνω περί κοινωνικής ευαισθησίας, δοκιμαζόμενους συμπολίτες κλπ... εξαφανίστηκαν. Η  εισήγηση της Διοίκησης πρότεινε για κάθε περίοδο του camp (10ημέρες) κόστος 80 ευρώ, στα ίδια δηλαδή επίπεδα με πέρυσι. Μα καλά, το καλοκαιρινό camp δεν απευθύνεται στις ίδιες ακριβώς οικογένειες, στις ίδιες – μπορεί και πιο αδύνατες – κοινωνικές ομάδες;;;

Η απάντηση ήταν ότι ..."θα καλυφθούμε από το επόμενο θέμα...".

Το επόμενο λοιπόν θέμα αφορούσε την  διοργάνωση – για πρώτη φορά από τον ΠΑΟΔΗΛ – Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών από 6 ως 13 ετών. Το πρόγραμμα διαρκεί 6 εβδομάδες και κοστίζει 120 ευρώ για κάθε παιδί.

Θυμίζουμε εδώ ότι όλα τα χρόνια που διοργανώνεται το ΚΔΑΠ, ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ενώ πέρυσι ο Δήμος αποφάσισε να το ...αναθέσει στην - πασίγνωστη πια Μ.Κ.Ο. “ΕΔΡΑ” και να ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους, αναζητώντας στο Δημοτικό  Συμβούλιο τα παραστατικά από τα ...έσοδα αλλά και τα ...έξοδα ..!!!

Σε ερώτηση αν και φέτος θα υπάρξει Μ.Κ.Ο. μας ...«διαβεβαίωσαν» πως όχι, λέγοντας πως όταν λέει η εισήγηση ...«προσλήψεις ιδιωτικής πρωτοβουλίας» εννοούν ..."προεπιλεγμένη ιδιωτική εταιρεία που εκμεταλλεύεται το κολυμβητήριο της Γλυφάδας".        

Η "εταιρεία" μάλιστα θα εισπράξει ολόκληρο το ποσό που αντιστοιχεί στα πρώτα 80 παιδιά  (80 επί 120 = 9600€ ) και για πάνω από τα 80 θα αποδίδει στον ΠΑΟΔΗΛ το ιλιγγιώδες ...25% ...!!!

Τόσο απλά!!!

Από το πάρτυ με τις Μ.Κ.Ο. φτάσαμε στην a la carte "κοινωνική ευαισθησία" και στους ...προεπιλεγμένους ..."ημετέρους"  που ανοίγουν την πόρτα της ιδιωτικοποίησης ...!!!

Την  ίδια στιγμή ο γειτονικός μας Δήμος, διοργανώνει ξανά φέτος Κ.Δ.Α.Π. και camp ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ...!!!!

Το Γραφείο Τύπου
Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Αμαλίας 3 Ηλιούπολη 163 45
Τηλ.: 210.99.26.352 - Fax: 210.99.26.352  
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοσίευση 21/05/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.