ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ πραγματοποιήσε, όπως είχε ανακοινώσει, 3 συνεχόμενες συναντήσεις τα Σάββατα 25/5, 1/6 και 8/6/2013.

 

Στις συναντήσεις αυτές χαρίσαμε βιβλία, cd και dvd – για μεγάλους και παιδιά – και δεχθήκαμε την προσφορά συναγωνιστών, φίλων και συμπολιτών σε τρόφιμα και φάρμακα.

Ο απολογισμός του εγχειρήματος αυτού υπήρξε πολύ ενθαρρυντικός λόγω και της μεγάλης συμμετοχής, αλλά και της προσφοράς σε τρόφιμα και φάρμακα, που ξεπέρασε τις προβλέψεις μας.

Το Δίκτυό μας αν και λειτουργεί λίγο διάστημα – ξεκίνησε λίγο πριν το Πάσχα-, ήδη έχει στους κόλπους του πάνω από 45 οικογένειες στις οποίες προσφέρει βασικά αγαθά διατροφής, οικιακής και προσωπικής χρήσης κάθε 15 ημέρες.

Πιστεύοντας σταθερά στις αρχές της αλληλεγγύης και παίρνοντας θάρρος από την στήριξη σας, για την οποία και σας ευχαριστούμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια, ελπίζοντας ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι, όλο και πιο ικανοί να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές προκλήσεις των καιρών μας και να στηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Στον αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε για την ζωή μας, είμαστε όλοι απαραίτητοι.

Η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, ειδών προσωπικής υγιεινής, οικιακής χρήσης, βρεφικών ειδών διατροφής και φροντίδας, φαρμάκων κλπ. συνεχίζεται στα γραφεία μας Αμαλίας 3 –Νησάκι
ΔΕΥΤ. & ΤΕΤ. :19.00-21.00 τηλ. 211 2139536
ΠΑΡ. : 10.00-12.00

Κάθε προσφορά στα παραπάνω είδη, όσο μικρή και αν είναι, αλλά και η έμπρακτη συμμετοχή με τη μορφή εθελοντικής εργασίας είναι πολύτιμες.

Η Επιτροπή του Δικτύου Αλληλεγγύης

Αμαλίας 3 Ηλιούπολη 163 45
Τηλ.: 210.99.26.352 - Fax: 210.99.26.352  
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοσίευση 11/06/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.