ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Ο  Όμιλος μας καταγγέλει τις νεοφασιστικές και νεοναζιστικές θεωρίες και εγκληματικές συμπεριφορές της Χ.Α. Όπως ορίζει το καταστατικό μας αρθ.2 είμαστε κατά των διακρίσεων λόγου φύλου, καταγωγής, θρησκείας και οικονομικής κατάστασης των ανθρώπων.

Υιοθετούμε τις αρχές της συνεργασίας μεταξύ των λαών, της αμοιβαίας κατανοήσης, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Θεωρούμε ότι εκτός από την σύλληψη των στελεχών της Χ.Α και της απόδοσης ευθυνών από την Ελληνική δικαιοσύνη χρειάζεται καθημερινά να απομονώνουμε τους Χρυσαυγίτες και όσους τους «περιθάλπουν».

Καλούμε τους φίλους και τα μέλη μας να συμπορευτούν με τα αντιφασιστικά κινήματα που αναπτύσσονται στις γειτονίες μας συμβάλλοντας ο καθένα στο μέτρο των δυνατοτήτων του στην διαμόρφωση αντιφασιστικής συνείδησης στην κοινωνίας μας. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο φασισμός έρχεται πρώτα για τους «άλλους» και μετά για όλους.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΟΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
(ΠΕΡΙ.ΠΟΛ.Ο) ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Δημοσίευση 08/10/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.