ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 2.10.2014 εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη όπως προβλέπει ο Καλλικράτης.
Ενημερώνουμε  τους συνδημότες μας ότι, η Δημοτική μας Κίνηση πρότεινε για Συμπαραστάτη του Δημότη, τον συμπολίτη μας Δημήτρη Καλτσώνη.

Οι λόγοι που τον προτείναμε είναι:

* Το αδιαμφισβήτητο ήθος του

* Το χνάρι που άφησε στο Δήμο μας, αφού ήταν δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής δημοτικής κίνησης, που σημαίνει γνώστης των προβλημάτων της πόλης μας

* Η επιστημονική του επάρκεια, νομική και διοικητική.

* Είναι ένας ενεργός πολίτης, διανοούμενος, συγγραφέας με μεγάλο κύρος.

* Τέλος ένας βασικός λόγος είναι ότι δεν είναι μια παραταξιακή υποψηφιότητα, γιατί πιστεύουμε ότι όταν προτείνουμε πρόσωπα σε θεσμούς αυτοδιοικητικούς, δεν είναι προαπαιτούμενο η πολιτική ή κομματική συμπόρευση, το αντίθετο.

Επί τη ευκαιρία, σημειώνουμε ότι, ο κ. Δήμαρχος πρότεινε στον πρώτο γύρο τον κ. Συλίκο, ο οποίος πήρε 24 ψήφους, ενώ 9 ψήφους ο κ. Καλτσώνης και 4 ο κ. Αραμπατζής.

Στη συνέχεια είχαμε μια ...περίεργη - παράξενη ...εξέλιξη.
Ο κ. Δήμαρχος ...ξέχασε την πρώτη πρόταση και πρότεινε τον κ. Αραμπατζή.
Το αποτέλεσμα ήταν 27 ψήφοι για τον κ Αραμπατζή ο οποίος εξελέγη, 8 για τον κ. Καλτσώνη και 2 λευκά, ενώ υπήρξαν και 4 αποχές όπως και στον πρώτο γύρο, δηλαδή της κας  Τσατσούλη, του κ. Μαργαρώνη, της κας Πίκουλα και του κ. Σόφη.

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Αμαλίας 3 Ηλιούπολη 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δημοσίευση 08/10/2014

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.