ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Την Δευτέρα 28 Μάρτη 2016, στις 7:30 μμ, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, η πολιτική επιτροπή Ηλιούπολης της "Λαϊκής Ενότητας" με την παρουσία και πολιτική παρέμβαση του επικεφαλής της Παναγιώτη Λαφαζάνη, "ανοίγει διάλογο" με τους πολίτες της Ηλιούπολης, από όλες τις ηλικίες, πολιτικές αφετηρίες και παρατάξεις.

Θα ακουστούν οι θέσεις της "Λαϊκής Ενότητας" και οι πολίτες να εκφράσουν τις απορίες τους, τις απόψεις τους ή τις αντιρρήσεις τους, με στόχο την διαμόρφωση μιας συνισταμένης δύναμης, που θα οδηγήσει στην έξοδο από την σημερινή οικονομική, κοινωνική, πολιτική και εθνική κρίση.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ - ΡΩΤΟΥΝ - ΚΡΙΝΟΥΝ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ!

Η διαδικασία της εκδήλωσης προβλέπει:

- Καλωσόρισμα των παρισταμένων από την πολ. επιτρ.της ΛΑΕ Ηλιούπολης.
- 10λεπτη εισαγωγή μας από τον Π. Λαφαζάνη.
- 3λεπτες παρεμβάσεις από τους συμπολίτες μας, που θα δηλώσουν συμμετοχή.
- Κλείσιμο του Π. Λαφαζάνη, με απαντήσεις και παρουσίαση των πολιτικών θέσεων

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον διάλογο και για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης, μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στο e-mail μας:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Π.Ε. "Λαϊκής Ενότητας" Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.