ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της Κοινωνικής του Πολιτικής, παρέχει πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές της πόλης μας, με την οργάνωση και λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και την Ενισχυτική διδασκαλία για μαθητές Δημοτικού.

Η παροχή αυτή απευθύνεται σε μαθητές απόρων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών, με κριτήρια ένταξης το οικογενειακό εισόδημα, την οικογενειακή κατάσταση, την πολυτεκνία, την ανεργία, τυχόν προβλήματα υγείας ή αναπηρία γονέων.

Για την επίτευξη του στόχου αυτού ΚΑΛΟΥΜΕ καθηγητές όλων των κλάδων, Ξένων γλωσσών και δασκάλους όπως στελεχώσουν την προσπάθεια, δηλώνοντας συμμετοχή για εθελοντική εκπαιδευτική αρωγή στους μαθητές της πόλης μας.

Στο τέλος του σχολικού έτους θα χορηγηθεί σε κάθε εθελοντή βεβαίωση παροχής εθελοντικού διδακτικού έργου.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής Δήμος Ηλιούπολης, Τμήμα Παιδείας, Εθελοντισμού, Δ.Β.Μ. & Πολ. Ισότητας .Τηλ. 210 -9970134, 210 -9970156.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος
σε θέματα Εθελοντισμού
Δήμητρα Κορμά

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.