ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Η Ένωση Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών Ηλιούπολης σας καλεί να παρευρεθείτε στην Έκθεση Εικαστικών που συμμετέχουν τα αξιότιμα μέλη μας, η κα Νάντια Μπαράκου και ο κος Σταύρος Τζώρτζος. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια , σε συνεργασία με τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς & Νήσων και την ΠΕΛΤ.

 

Επίσης, συμμετέχει η κα Σκούτερη Ντόρα , υπέυθυνη των Εικαστικών του Ομίλου για την Unesco,με την οποία έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και η δουλειά της είναι αρκετά σημαντική.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες των καλλιτεχνών μας με κάθε τρόπο, γιατί αυτές οι προσπάθειες και η τέχνη, σε κάθε της μορφή, είναι αυτά που δίνουν νόημα κι αξία στην, δύσκολη πολλές φορές, καθημερινότητά μας!

Η Ένωση προς διευκόλυνση των μελών, σας ενημερώνει πως θα φύγει λεωφορείο από το χώρο του βαγονιού, την Δευτέρα 1/9/2014 , στις 6:30μμ, και στην συνέχεια από το "Παραντίνο" στα Κανάρια στις 6:40, για να μεταφερθεί στο χώρο της έκθεσης και να παρευρεθούμε όλοι στα εγκαίνια.

Σας περιμένουμε όλους, λοιπόν,για να τιμήσουμε με την παρουσία μας τα μέλη μας και τους υπόλοιπους αξιόλογους ζωγράφους, γλύπτες και εικαστικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τηλ. του Συλλόγου, 6984370483.

 

Δημοσίευση 29/08/2014

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.