ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», ανταποκρινόμενος στο αίτημα πολλών πολιτών, ξεκινά μαθήματα φωτογραφίας στο χώρο του Media Lab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (κτίριο ΟΤΕ - Νικομάχου 18).

Το Εργαστήρι Φωτογραφίας του Δήμου Ηλιούπολης απευθύνεται σε εφήβους (από 13 ετών) και σε ενήλικες, που αναζητούν την έκφραση μέσα από την φωτογραφική εικόνα. Τα μαθήματα θα τους βοηθήσουν να εξοικειωθούν με θεωρητικές και βασικές τεχνικές γνώσεις, τις οποίες στη συνέχεια θα μπορούν να εφαρμόσουν πρακτικά -σε εσωτερικές και εξωτερικές φωτογραφήσεις- ώστε να αποκτήσουν άνεση και εξοικείωση με τη φωτογραφική μηχανή και τις λειτουργίες της. Παράλληλα θα γνωρίσουν την πλούσια ιστορία σχετικά με το ταξίδι του φωτογραφικού ειδώλου και το πώς αυτό κατέληξε να αιχμαλωτιστεί στο φιλμ ή στον υπολογιστή.

Τα μαθήματα, συνολικής διάρκειας ενός έτους, θα πραγματοποιηθούν σε δύο κύκλους. Ο α’ κύκλος θα  ξεκινήσει το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016 και η συνδρομή συμμετοχής είναι 10€ μηνιαίως.

Εγγραφές

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής είτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης από Δευτέρα έως Παρασκευή, (κτίριο ΟΤΕ - Νικομάχου 18) και ώρες 9:00 έως 15:00, είτε να τη στείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με αποστολή fax στο 210 9940105.

  • Απαραίτητη είναι η προσκόμιση/αποστολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
  • Προηγούνται οι κάτοικοι και οι δημότες Ηλιούπολης.

Εκτυπώστε την αίτηση εγγραφής εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
www.politismos-ilioupoli.gr • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.