ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Τα καλοκαίρια στην πόλη μας είναι συνυφασμένα με βραδιές τέχνης και πολιτισμού, με βραδιές γεμάτες ψυχαγωγία και συντροφιά. Το Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο, οι Εκθέσεις Ζωγραφικής & Βιβλίου στην Κεντρική Πλατεία και, βέβαια, το αγαπημένο μας στέκι, ο Θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη» υπόσχονται να ομορφύνουν τις νύχτες της Ηλιούπολης.

Στο Δημοτικό Κινηματογράφο, συγκεκριμένα, επιλέξαμε και φέτος να προβάλουμε τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, όπως ξεχώρισαν από κοινό και κριτικούς αλλά και καινούργιες, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα προβολών μπορείτε να το δείτε εδώ και εδώ.

Το πρόγραμμα προβολών παραμένει το ίδιο: κάθε Δευτέρα και Τρίτη, η πρώτη προβολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά και στους έφηβους και κάθε Τετάρτη στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή έχουν επιλεγεί βραβευμένες ταινίες από τον διεθνή και ανεξάρτητο κινηματογράφο ενώ το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα προβάλλονται ταινίες που σημείωσαν εμπορική επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σαιζόν, πάντα με ποιοτικά καλλιτεχνικά κριτήρια αλλά και πολυαναμενόμενες παραγωγές α’ προβολής.

Παράλληλα, ζωντανεύουμε τις γειτονιές της Ηλιούπολης, προβάλλοντας κλασικές ταινίες με ελεύθερη είσοδο για όλους, στην ταράτσα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, στο Αναψυκτήριο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής» και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Ευχόμαστε αυτό το καλοκαίρι να είναι καλύτερο, με λιγότερα προβλήματα, και σας περιμένουμε στο θερινό μας σινεμά, για να απολαύσουμε όλοι μαζί στιγμές χαλάρωσης αλλά και ουσιαστικής ψυχαγωγίας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης                             Ο Πρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-Γρηγόρης Γρηγορίου
Βασίλης Βαλασόπουλος                                            Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
www.politismos-ilioupoli.gr • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.