ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Με επιτυχία τελείωσε και η παράταση του προγράμματος Κάμπ Δημιουργικής απασχόλησης (31 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2015). Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά 6 – 13 ετών ν’απασχοληθούν δημιουργικά από τις 07.30 το πρωί έως τις 16.00 καθημερινά.

Στο πρόγραμμα εργάσθηκαν Γυμναστές, Θεατρολόγοι καθώς και πτυχιούχοι Καλλιτεχνικών Σπουδών και τα παιδιά απασχολήθηκαν σε πλήθος Αθλητικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα οι δραστηριότητες που συμμετείχαν ήταν Τένις, Χόκεϊ, Ποδόσφαιρο, Πολεμικές Τέχνες, Μπάσκετ, Τοξοβολία, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Μπάντμιντον, Ζωγραφική, Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, Μουσική, Ζωγραφική, κατασκηνωτικά παιχνίδια καθώς και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες.

Σας ενημερώνουμε ότι το Κάμπ Δημιουργικής Απασχόλησης θα πραγματοποιηθεί και την φετινή χρονιά κατά την περίοδο των Εορταστικών ημερών Χριστουγέννων και Πάσχα.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.