ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Η Αθανασία Λιάγκη, του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης (ΓΣΗ) αναδείχθηκε MVP της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Η 22χρονη διαγώνια  που μέτρησε 20 πόντους (15/26 επ., 5 άσσοι), ήταν η κορυφαία στη νίκη της ομάδας της με 3-1 επί του ΑΣΠ Κορίνθου.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Κάθε αθλήτρια στοχεύει σε τέτοιες διακρίσεις, δίνει μεγάλο κίνητρο για να δουλέψεις ακόμα πιο σκληρά», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ η Λιάγκη.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια στο Μαρκόπουλο, η νεαρή αθλήτρια αποφάσισε φέτος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της. «Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Η κόουτς Μπλάμη μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και θέλω να τη δικαιώσω για την επιλογή της. Μέχρι τώρα είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από την ευκαιρία που μου έχει δοθεί. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και αυτό βγαίνει στις προπονήσεις αλλά κυρίως στους αγώνες», υπογράμμισε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.