ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κειμενο
Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της προθεσμίας εμπρόθεσμης υποβολής της φορολογικής δήλωσης για τους φορολογούμενους με ΑΦΜ που καταληκτικό ψηφίο έχουν τους αριθμούς 1, 2, 3 και 4.



Ειδικότερα, οι φορολογούμενοι με ΑΦΜ που λήγει σε 1 και 2 μπορούν να υποβάλουν τη δήλωσή τους έως τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας (29 Ιουλίου).

Υπενθυμίζονται οι προθεσμίες για τους υπόλοιπους φορολογούμενους:

  • Για τα ψηφία: 3 και 4 έως και την 29η Ιουλίου 2013,
  • Για τα ψηφία: 5 και 6 έως και την 5η Αυγούστου 2013,
  • Για τα ψηφία: 7 και 8 έως και την 12η Αυγούστου 2013,
  • Για το ψηφίο: 9 έως και την 26η Αυγούστου 2013,
  • Για το ψηφίο: 0 έως και την 30ή Αυγούστου 2013.
Το πρωί επικράτησε το αδιαχώρητο στις εφορίες, καθώς χιλιάδες ήταν οι φορολογούμενοι που έσπευδαν να υποβάλουν τη δήλωσή τους.

Πολλοί ήταν αυτοί που προμηθεύτηκαν από την αρχή κλειδάριθμο αλλά σε αρκετές περιπτώσεις ορισμένοι χρειάστηκαν να πάρουν για δεύτερη φορά τον κωδικό, καθώς η αρχική διαδικασία που είχαν ξεκινήσει στο διαδίκτυο μπλόκαρε.

Την ίδια ώρα, πολλοί φορολογούμενοι έρχονται αντιμέτωποι με σωρεία λαθών που έχουν διαπιστωθεί με τους τόκους των καταθέσεων που έχει αναρτήσει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

 

Δημοσίευση 27/07/2013

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.