ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

To Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης γέμισε το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 από τις φωνές και τα χαρούμενα προσωπάκια των μικρών κολυμβητών και κολυμβητριών των αθλητικών προγραμμάτων, ενώ την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις προγραμμάτων κολύμβησης μικρής και μεγάλης πισίνας καθώς και των τμημάτων Aqua Aerobic και συγχρονισμένης – καλλιτεχνικής κολύμβησης για το έτος 2022-2023.

Ήταν μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο άθλημα της κολύμβησης, που διοργάνωσαν ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.), όπου όλα τα παιδιά έβαλαν τα δυνατά τους, χειροκροτήθηκαν από γονείς, συγγενείς και φίλους για την προσπάθειά τους και κυρίως το χάρηκαν πολύ.

Οι κολυμβητικές επιδείξεις άνοιξαν με την ομιλία του Προέδρου του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κ. Θεμιστοκλή Γιαννόπουλου, ο οποίος έκανε αναφορά  στα δύο προηγούμενα δύσκολα χρόνια που ήρθαμε αντιμέτωποι με την πανδημία του Covid-19 και παρ’ όλα αυτά ο Οργανισμός κράτησε ανοιχτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δίνοντας τη δυνατότητα, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, στα Σωματεία και τους αθλητές τους να προπονούνται. Παράλληλα, τόνισε ότι προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις – βελτιώσεις αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και σε ανανεώσεις – επεκτάσεις αδειών λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή ήταν ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Χατζηδάκης, το Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. καθώς και όλο το προσωπικό, το οποίο και ευχαρίστησε.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννόπουλος, κάλεσε τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γεώργιο Χατζηδάκη, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα αθλητικά κολυμβητικά προγράμματα, τονίζοντας τη σημασία του αθλητισμού στα παιδιά, στους νέους αλλά και στους ενήλικες. Παράλληλα ευχαρίστησε το προσωπικό του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. για την εντατική και συνεχή προσπάθειά του, αλλά και τους γονείς που προτρέπουν και στέκονται δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε τους προσπάθεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θέμης Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Γεώργιος Χατζηδάκης, Αντιδήμαρχοι, η Αντιπρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Χριστίνα Σκιαδά - Πομόνη, μέλη Δ.Σ., εκπρόσωποι παρατάξεων κ.ά.

Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν έως και τέλος Ιουλίου, ενώ οι εγγραφές για τη νέα σεζόν θα γίνουν από τέλος Αυγούστου.

κολυμβητικές επιδείξεις του Δήμου Ηλιούπολης

κολυμβητικές επιδείξεις του Δήμου Ηλιούπολης

κολυμβητικές επιδείξεις του Δήμου Ηλιούπολης

κολυμβητικές επιδείξεις του Δήμου Ηλιούπολης

κολυμβητικές επιδείξεις του Δήμου Ηλιούπολης

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
www.politismos-ilioupoli.gr • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.