ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Σημαντική απόφαση πρόσληψης τεσσάρων ατόμων για την στελέχωση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ηλιούπολης για την άμεση αντιμετώπιση της φτώχειας έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τα άτομα που θα προσληφθούν θα είναι εξειδικευμένα στην διαχείριση και την επιστημονική υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου έτσι ώστε να παράσχουν υψηλότατου επιπέδου και αξιόπιστες υπηρεσίες στους δημότες που έχουν ανάγκη

Θυμίζουμε ότι τα Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηλιούπολης μετά από μακρόχρονη επιτυχημένη λειτουργία και σε εθελοντική βάση, αξιολογήθηκαν ως πολύ πετυχημένες και αποτελεσματικές δομές και εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) «Αττική 2014-2020», για να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ με 243.360€.

Οι συγκεκριμένες Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας για την άμεση αντιμετώπιση φτώχειας προσφέρουν πολύτιμο έργο στηρίζοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της πόλης μας και καλύπτοντας βασικές και πολύ σημαντικές ανάγκες τους.

Η διατήρηση και η αποφασιστική ενίσχυση των Δομών αυτών και η άρτια λειτουργία τους, ώστε να ανταποκρίνονται με πλήρη επάρκεια στις αυξημένες, λόγω της κρίσης, ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αποτελεί διαρκή προτεραιότητα για τη Δημοτική αρχή και εντάσσεται σε ένα συνολικό πλαίσιο ανάπτυξης ενός από τα καλύτερα δίκτυα αλληλεγγύης που αναπτύσσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα με το απόλυτη στοχοπροσήλωση στο σύνθημα: «Κανένας κάτοικος της Ηλιούπολης που έχει ανάγκη, δεν θα μείνει αβοήθητος».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.