ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε η τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος ενημέρωσης των δημοτών μέσω οθονών τηλεόρασης σε τρία σημεία του Δήμου Ηλιούπολης, η Δημοτική αρχή τοποθέτησε τέσσερις επιπλέον.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος απευθυνόμενος κυρίως στους πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, τοποθέτησε στα τρία ΚΕΠ οθόνες τηλεόρασης από όπου μπορούν να πληροφορηθούν σε άμεσο χρόνο, για τις εκδηλώσεις, τις υποδομές και τα προγράμματα του Δήμου, καθώς και για άλλα σημαντικά γεγονότα όπως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τα έργα που γίνονται, τα άμεσα μέτρα στις περιπτώσεις καύσωνα ή χιονοπτώσεων κλπ.

Μετά την επιτυχία του προγράμματος, η Δημοτική αρχή προχώρησε στην εγκατάσταση τεσσάρων επιπλέον οθονών στο Δημαρχείο, στο Κολυμβητήριο, στο ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας και στο Κέντρο Κοινότητας.

Έτσι η Δημοτική Αρχή προσδοκεί να ενημερώνει πλήρως τους δημότες, ώστε αυτοί να αξιοποιούν στο έπακρο κάθε υπηρεσία και υποδομή του Δήμου.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.