ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι λόγω της παραλαβής του νέου στόλου των απορριμματοφόρων, το πάρκινγκ του Δημαρχείου θα παραμείνει κλειστό την Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.

Είναι μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας, καθώς η προμήθεια των νέων σύγχρονων απορριμματοφόρων, ανοίγει μια νέα σελίδα στην καθαριότητα και το περιβάλλον.

Ο στόλος των οχημάτων της καθαριότητας ανανεώνεται εξ’ ολοκλήρου και τα όποια προβλήματα δυσλειτουργίας, οσμών και διαρροών, αδράνειας λόγω επισκευών κλπ θα αποτελέσουν παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι ο νέος στόλος του Δήμου Ηλιούπολης ανανεώνεται με την μέθοδο leasing και στο πλαίσιο ενός οικονομικού εξορθολογισμού, έτσι ώστε να αποφεύγεται ένας σημαντικός όγκος εξόδων χρήσης.

Έτσι, εκτός από την περιβαλλοντική αναβάθμιση του Δήμου μας, επιτυγχάνεται ένας ακόμη στόχος συγκράτησης των δημοτικών τελών και αύξησης των απαλλαγών για τις ευπαθείς ομάδες.

Νέα απορριμματοφόρα Δήμου Ηλιούπολης

Νέα απορριμματοφόρα Δήμου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.