ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Συνεχώς αναζωογονείται όλο και περισσότερο και αποκτάει εντονότερη ζωή για όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης η Κεντρική Πλατεία του Δήμου μας (Πλατεία Εθνικής Αντίστασης).

Με την εγκατάσταση νέων πρωτότυπων παγκακιών που ξεφεύγουν από τα κλασικά δεδομένα και δίνουν μια εικόνα πολύ πιο έντονου φυσικού περιβάλλοντος η πλατεία άλλαξε και πάλι μορφή για να γίνει ακόμη πιο φιλόξενη.

νέα πρωτότυπα παγκάκια στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης

Είναι μια ακόμη δράση από μια σειρά παρεμβάσεων όπως: πλακόστρωση, δημιουργία παρτεριών, φυτεύσεις, συντριβάνι, διαδρομές πεζών, φωτιστικά, που μετέτρεψαν την άλλοτε ερημωμένη και επικίνδυνη πλατεία, σε έναν φιλόξενο, ζωντανό και ασφαλή χώρο συνάθροισης και αναψυχής.

Η Δημοτική αρχή έχει ως άξονα πολιτικής της, την δημιουργία φιλόξενων, και ασφαλών δημόσιων χώρων στην προσπάθεια να βγαίνουν οι πολίτες έξω από τα σπίτια τους, να συναντιούνται, να κινούνται και να απολαμβάνουν τα φυσικά στοιχεία.

Οι παρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία αποτέλεσαν πλήρη επιβεβαίωση της πολιτικής αυτής, αφού τώρα πια ο κόσμος συγκεντρώνεται και την απολαμβάνει με ασφάλεια ενώ σ’ αυτήν διοργανώνονται και σειρά εκδηλώσεων μέσα στον φιλόξενο και λειτουργικό χώρο της στο πλαίσιο μια βιώσιμης αστικής ανάπτυξης που συντελείται σε όλη την Ηλιούπολη.

νέα πρωτότυπα παγκάκια στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ Ηλιούπολης

Οδηγός Αγοράς Ηλιούπολης 2017

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΓΩΝΙΑ