ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στους μαθητές της Ηλιούπολης.

Αυτές τις μέρες μια καινούργια γενιά ετοιμάζεται να γράψει το μέλλον του τόπου μας. Μας αφορά όλους και στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθειας ευχόμενοι μια μεγάλη επιτυχία.

Απευθυνόμενους σ’ αυτούς που ετοιμάζονται να περάσουν αυτήν την δοκιμασία: Δεν είναι η τελευταία, ούτε η καθοριστική δοκιμασία της ζωής. Είναι μια ευκαιρία να εισπράξετε τα οφέλη μιας μεγάλης κοπιαστικής και μακρόχρονης προσπάθειας.

Είναι η ευκαιρία να διεκδικήσετε αυτό που αξίζετε και να δρέψετε τους καρπούς της προσπάθειάς σας.

Να διεκδικήσετε με αξιοκρατία την θέση που σας αξίζει.

Με ηρεμία, νηφάλια σκέψη και καθαρό μυαλό, θα καταφέρετε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα για την μεγάλη και πολυποίκιλη ανηφόρα της ζωής.

Ένα μεγάλο βήμα στο βάθρο της επιτυχίας, της ευδαιμονίας και της καταξίωσης.

Σας συγχαίρω εκ των προτέρων για την προσπάθεια που καταβάλατε και σας εύχομαι ολόψυχα το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επίσης εύχομαι στους γονείς καλή επιτυχία. Γνωρίζω ότι και αυτοί στάθηκαν δίπλα στην μεγάλη προσπάθεια των παιδιών τους συνέδραμαν και υποστήριξαν με κάθε μέσο την προσπάθεια.

Εύχομαι καλό κουράγιο και δύναμη και στους εκπαιδευτικούς που και αυτοί με τη σειρά τους καλούνται να αξιολογήσουν τους κόπους της νέας γενιάς που ετοιμάζεται να πάρει τα ηνία της ζωής στα χέρια της.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.