ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του πήρε σημαντικές αποφάσεις για την πόλη μας με αξιοσημείωτη τη δημιουργία των ΚΔΑΠ στα σχολεία μας.

Η Δημοτική Αρχή πήρε την πρωτοβουλία και πρότεινε τη δημιουργία των τεσσάρων πιλοτικών Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης στα 2ο, 12ο, 13ο και 21ο Δημοτικά σχολεία Ηλιούπολης. Oι εργαζόμενοι γονείς θα μπορούν να είναι ήσυχοι καθώς τα παιδιά τους θα είναι απασχολημένα στο χώρο του σχολείου τους με απογευματινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης και πολλές δραστηριότητες.

Έγινε πράξη η ανακοίνωση του Δημάρχου για την μείωση των δημοτικών τελών για τις μέρες τις απεργίας καθώς αποφασίστηκε η μείωση του συντελεστή κατά το επόμενο δίμηνο από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Με την έγκριση της «ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης αναβάθμισης και αναζωογόνησης της περιοχής της Αγίας Μαρίνας», ολοκληρώνεται ο φάκελος για την υποβολή στο Πράσινο Ταμείο ώστε να χρηματοδοτηθεί η ανάπλαση της περιοχής.

Εγκρίθηκαν εργασίες στο Κοιμητήριο όπως η δημιουργία στεγάστρου έξω από τον Ιερό Ναό, η κατασκευή περίφραξης επί της Μανιακίου, η αναδιαμόρφωση του κυλικείου αλλά και εργασίες συντήρησης όλου του χώρου.

Πολύ σημαντική παρέμβαση πρόκειται να γίνει στο Πάρκο Χαλικάκι καθώς θα συντηρηθούν πλήρως οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του πάρκου με νέους λαμπτήρες και γενικές βελτιώσεις.

Τέλος, συνεχίζουμε τις φυτοτεχνικές μας αναπλάσεις όπου σειρά έχει το Πάρκο Καλαβρύτων το οποίο θα αναβαθμιστεί πλήρως.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.