ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης για περισσότερα από είκοσι χρόνια παρέχει συστηματικά και πολυεπίπεδα ψυχολογικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας στους δημότες του ενώ εδώ και μια δεκαετία διαθέτει στο δυναμικό του δύο υψηλά εξειδικευμένους ψυχολόγους.

Παράλληλα, έχει δημιουργήσει Τμήμα για την καταγραφή και υποστήριξη εθελοντικών δράσεων και ειδικά για τους εθελοντές ψυχολόγους δημιουργήθηκε οργανωτικό πλαίσιο με στόχο μια συγκροτημένη, γόνιμη και κατ’ επέκταση ικανοποιητική εθελοντική εμπειρία.

Για την ένταξή τους ως εθελοντές, οι ενδιαφερόμενοι ψυχολόγοι είναι απαραίτητο να έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Προτεραιότητα δίνεται στους νέους επαγγελματίες ενώ θετικά αξιολογούνται η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και η εξωτερική ψυχολογική εποπτεία.

Οι διαθέσιμες ημέρες εθελοντικής δράσης είναι από Δευτέρα ως Παρασκευή και οι διαθέσιμες ώρες από 3:30 μ.μ. έως 9:30 μ.μ. Ο χρονικός ορίζοντας της εθελοντικής δράσης θα εκτείνεται από έξι ως εννέα μήνες. Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να στείλουν βιογραφικό, σύντομη περιγραφή των συγκεκριμένων υπηρεσιών που θα ήθελαν να προσφέρουν και με τις ημέρες και ώρες που θα μπορούσαν να δραστηριοποιηθούν.

Περισσότερα για τις ψυχολογικές υπηρεσίες στο Δήμο Ηλιούπολης θα βρείτε στο www.ilioupoli.gr/psychology ενώ το ενδιαφέρον σας μπορείτε να το κοινοποιήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.