ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης εκτέλεσε την πρώτη αποστολή από ρούχα, παπούτσια, είδη υγιεινής και τρόφιμα στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας για την στήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Κατόπιν συνεννόησης με την δημοτική αρχή του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας για να προσδιοριστούν επακριβώς οι ανάγκες πρώτης προτεραιότητας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Μαρίνος Μπασούρης συνόδεψε την αποστολή και παρέδωσε τα αγαθά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Να θυμίσουμε ότι από την πρώτη νύχτα της θεομηνίας ο Δήμος Ηλιούπολης συνέδραμε με οχήματα και μηχανήματα έργου, στην πρώτη επιχείρηση καθαρισμού της περιοχής από λάσπες και μπάζα.

Τώρα οργανώνεται δεύτερη αποστολή και ο Δήμος Ηλιούπολης καλεί τους πολίτες να συνεισφέρουν με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής που παρουσιάζουν και την μεγαλύτερη έλλειψη για τις ανάγκες των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Τα είδη συγκεντρώνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης στο ισόγειο του Δημαρχείου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45 από τις 8 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου. Για οποιαδήποτε πληροφορία Τηλ 210.9970055

Τέλος, σας προσκαλούμε στο Μνημόσυνο που θα λάβει μέρος την Κυριακή 10/12/2017 στις 10:30πμ. στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης, με την πολυφωνική χορωδία Άγιος Αλέξανδρος, για την μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στην Μάνδρα Αττικής και την ανακούφιση όσων έχουν την ανάγκη μας, σε αυτήν την δύσκολη ώρα.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.