ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητοί συνδημότες,
Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι τα "ανοιχτά αυτιά" του Δήμου στις σκέψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις σας, μαζί με τον διάλογο μπορούν να μας οδηγήσουν στο να αλλάξουμε με επιτυχία, βήμα-βήμα και όλοι μαζί την Ηλιούπολη.

Οι "συνελεύσεις γειτονιάς" που πραγματοποιήθηκαν πέρσι με εξαιρετική επιτυχία και με σημαντική συμμετοχή, αποτέλεσαν ένα πρώτο βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση. Οι έκτακτες εξελίξεις ωστόσο της πανδημίας και τα υγειονομικά μέτρα, ανέκοψαν τον σχεδιασμό μας και ακύρωσαν τις επόμενες προγραμματισμένες συνελεύσεις στις υπόλοιπες γειτονιές της Ηλιούπολης.

Η αδυναμία πραγματοποίησης συγκεντρώσεων σε συνθήκες πανδημίας μετατρέπεται σήμερα σε ευκαιρία μέσω της τεχνολογίας, που προσφέρει  εξαιρετικές δυνατότητες επικοινωνίας και θεωρούμε πως είναι ώριμο να προχωρήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης στη 1η εξ αποστάσεως ψηφιακή «e-συνέλευση γειτονιάς».

Προσκαλούμε λοιπόν σε αυτή τη 1η «e-συνέλευση γειτονιάς» τους κατοίκους της Κάτω Ηλιούπολης, προκειμένου να ακούσουμε όλα όσα τους απασχολούν και να συζητήσουμε μαζί τους, τις απαραίτητες λύσεις.  

Η e-συνέλευση της γειτονιάς για τους κατοίκους της Κάτω Ηλιούπολης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5/12.2020 από τις 18:00 έως τις 20:00.

Για να λάβετε μέρος στην ψηφιακή συνέλευση, συμπληρώστε τη φόρμα εδώ

Έως και την Παρασκευή 4/12 θα λάβετε στο email σας αναλυτικές οδηγίες για τη σύνδεση σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης "Google Meet", μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση μας.

Όλοι μαζί αλλάζουμε την Ηλιούπολη.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.