ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Προσκαλούμε τους κατοίκους της πόλης να συμμετάσχουν στις δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις-συζητήσεις, που θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:00, με χρήση της διαδεδομένης πλατφόρμας «Zoom», ώστε να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα της «Κάρτας του Δημότη», του ωφέλιμου αυτού εργαλείου που δημιουργεί κίνητρα ταυτόχρονα σε Δημότες και Επιχειρήσεις.

Για την διαδικτυακή σας συμμετοχή, πατήστε εδώ.

Ο Δήμος Ηλιούπολης καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και υιοθετεί κάθε χρήσιμη ιδέα, που είναι ωφέλιμη στην τοπική κοινωνία.

Οι Δημότες που την αποκτούν έχουν:

  • Έκπτωση σε καταστήματα εστίασης, εμπορίας και υπηρεσιών και γενικά στις επιχειρήσεις, που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της «Κάρτας Δημότη» και διαθέτουν το ειδικό σήμα.
  • Έκπτωση στο κόστος συμμετοχής σε επιμορφωτικά, αθλητικά προγράμματα και προνομιακές τιμές σε παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις του Δήμου Ηλιούπολης και του ΠΑΟΔΗΛ.

Η λίστα των συμβεβλημένων καταστημάτων και επιχειρήσεων και των κατά καιρούς ισχυουσών προσφορών τους, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου και διαρκώς ανανεώνεται.

Η «Κάρτα του Δημότη» έχει ήδη αποκτηθεί από περισσότερους από 1.500 Δημότες, και έχει ως στόχο την ενίσχυση των σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ Δημοτών και Δήμου, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες και αποτελεί άλλο ένα καινοτόμο μέτρο για την στήριξη της τοπικής αγοράς και της κοινωνίας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.