ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων, διαπιστώθηκε ότι κάποιος ασυνείδητος ‘‘συμπολίτης’’ μας τοποθέτησε φόλες στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής με αποτέλεσμα να δηλητηριαστούν ζώα.

Αυτές οι πράξεις δείχνουν παντελή έλλειψη σεβασμού στην κοινωνία, ενώ προσβάλλουν τον πολιτισμό μας και τα ανθρώπινα συναισθήματα.

Ο Δήμος μας, που σε συνεργασία με τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης και εθελοντές, έχει εντείνει τις προσπάθειές του για την προστασία των αδέσποτων αλλά και των δεσποζόμενων ζώων, επισημαίνει ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι & γάτες) προστατεύονται από το Νόμο 4830/21 και σύμφωνα με τις διατάξεις του, οι δράστες κακοποίησής τους (δηλητηριάσεις κ.λπ.), τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο.

Θα προβούμε σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες και τονίζουμε ότι, όποιος ασυνείδητος συλληφθεί να διαπράττει ένα τέτοιο έγκλημα, ο Δήμος θα είναι αμείλικτος απέναντί του και θα υποστεί όλες τις συνέπειες που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.