ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Δύο ανοιχτά γήπεδα, μπάσκετ και τένις, πλήρως ανακαινισμένα και εκσυγχρονισμένα, παραδίδονται στους κατοίκους της πόλης μας από τον Δήμο Ηλιούπολης.

Πρόκειται για τους αθλητικούς χώρους στη περιοχή του Αγ. Νικολάου, τους οποίους αναμόρφωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - "Γρηγόρης Γρηγορίου".

Είχε προηγηθεί η αντικατάσταση των προβολέων των πυλώνων φωτισμού με προβολείς LED στα δύο γήπεδα και τώρα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής και συντήρησης του τάπητα, ενώ τοποθετήθηκαν νέα ταμπλό στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης και νέο φιλέ τένις.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει: «Η αναβάθμιση και η συντήρηση των αθλητικών υποδομών αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα! Στόχος μας ήταν και είναι, από άκρη σε άκρη της πόλης, τα παιδιά και οι νέοι να μπορούν να αθλούνται σε σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με ασφάλεια και άνεση».

«Το αθλητικό κέντρο στην περιοχή του Αγ. Νικολάου αποτελεί, πλέον, μια ανανεωμένη αθλητική δομή έτοιμη να υποδεχθεί τους δημότες της πόλης μας και όχι μόνο», προσθέτει ο κ. Χατζηδάκης.

Δύο ανοιχτά γήπεδα, μπάσκετ & τένις, παραδίδονται στους κατοίκους της Ηλιούπολης

Δύο ανοιχτά γήπεδα, μπάσκετ & τένις, παραδίδονται στους κατοίκους της Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.