ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης δημιουργεί το πρόγραμμα "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ" για την παροχή ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Ο Δήμος Ηλιούπολης τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2024, προσφέροντας ένα ουσιαστικό ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ: την εφαρμογή ενός Προγράμματος με τίτλο "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ", που δημιουργήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Ηλιούπολης με το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιώς ΜΕΤΑΞΑ, το οποίο επιμελήθηκε ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας κ. ΠΑΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Το "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ" θα λειτουργήσει στα πλαίσια του Προγράμματος "Φώφης Γεννηματά" και θα διαρκέσει για 3 μήνες: τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2024.

Το πρόγραμμα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ σε γυναίκες από 50 έως 75 ετών, οι οποίες πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Να είναι ανασφάλιστες, που θα αποδεικνύεται από Βεβαίωση ΗΔΙΚΑ ή σχετική άλλη βεβαίωση.
  • Να έχουν ατομικό εισόδημα έως 9.000 ευρώ και οικογενειακό έως 15.000 ευρώ
  • Να είναι Κάτοικοι ή Δημότες Ηλιούπολης.

Προσοχή: το Πρόγραμμα ΔΕΝ απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη ή έχουν εμφανίσει καρκίνο στο παρελθόν.

Τα έγγραφα που θα πρέπει να προσκομίσει κάθε ενδιαφερόμενη είναι:

  • πιο πρόσφατο εκκαθαριστικό
  • απλό αντίγραφο της ταυτότητας
  • έγγραφο που θα αναγράφει το ΑΜΚΑ
  • βεβαίωση ΔΕΚΟ που να αποδεικνύει ότι η ενδιαφερόμενη κατοικεί στην Ηλιούπολη ή βεβαίωση ότι είναι Δημότης

Τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τα ως άνω αναφερόμενα πρέπει οι ενδιαφερόμενες να τα αποστείλουν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με την κα Νίκου Βάσω 10:00π.μ - 12:00μ.μ κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη στο τηλέφωνο 210 9970055 ή να επικοινωνείτε με τον κο Δημήτρη Χρόνη στο τηλέφωνο 210 9970048 τις ίδιες ώρες και ημέρες.

Στην περίπτωση που συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός γυναικών για να μεταβούν στο νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ, έχει προβλεφθεί και πούλμαν για τη μεταφορά τους από το Δήμο Ηλιούπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.