ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Τέσσερις περίπου μήνες μετά την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της έλλειψης σωστής προετοιμασίας, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι το δίκτυο πωλήσεων θα επεκταθεί σε επιπλέον 1.005 επιλεγμένα σημεία. Οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράζουν το ATH.ENA Ticket σε μια σειρά καταστημάτων, όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ και ψιλικατζίδικα.

Τα καταστήματα που έχουν συμβληθεί με τον ΟΑΣΑ έχουν παραλάβει φακέλους με πακέτα των 10+ 1 και των 5 εισιτηρίων, ολόκληρου και μειωμένου κομίστρου, που διατίθενται ως πολλαπλό εισιτήριο.

Ειδικότερα, έχουν διατεθεί φάκελοι των 10+1 εισιτηρίων, συνολικής αξίας 13,50 ευρώ και φάκελοι των 5 εισιτηρίων, αξίας 6,50 ευρώ. Επίσης, έχουν διατεθεί φάκελοι των 10+1 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 6 ευρώ και φάκελοι 5 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 3 ευρώ.

Συνολικά, έχουν διανεμηθεί περισσότεροι από 230.000 φάκελοι με προφορτισμένα πολλαπλά εισιτήρια, τα οποία αντιστοιχούν σε 1.500.000 μεμονωμένα εισιτήρια.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης δήλωσε ότι στόχος της επέκτασης του δικτύου είναι να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων των κατηγοριών επιβατών. «Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες υπηρεσίες, οι οποίες διευκολύνουν την αγορά εισιτηρίων και καρτών» πρόσθεσε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.