ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Ελληνική εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - κίνηση» συνεργάζονται για μια όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένη διαχείριση της νόσου.

Σ’ αυτά τα πλαίσια ξεκινάει στο Δήμο μας συστηματική παροχή φυσικοθεραπείας για ασθενείς με ν. Πάρκινσον.

Η ομάδα φυσικοθεραπείας ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα 9.30 - 10.30 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 1ο ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Κ. Καραμανλή & Ιάσονος 12).

Για συμμετοχή στην ομάδα η οποία θα συντονίζεται από εθελοντή φυσικοθεραπευτή ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται να είναι μέλος της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - Κοινότητα Πάρκινσον Ηλιούπολης ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για την κοινότητα είναι σημαντικό να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, ασθενείς ή φροντιστές. Η επικοινωνία και η συμμετοχή στην κοινότητα είναι πηγές γνώσης και δύναμης.

Για αίτηση μέλους και διευκρινιστικές πληροφορίες επικοινωνήστε στη γραμμή βοηθείας της ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-κίνηση στο τηλ. 210 2224466 αναφέροντας Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.