ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η τηλεειδοποίηση - τηλεϊατρική απευθύνεται κυρίως σε μοναχικά άτομα που μπορεί να δοκιμαστεί ξαφνικά η υγεία τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν. Τα εν λόγω άτομα παραλαμβάνοντας και έχοντας επάνω τους μια συσκευή τηλεϊατρικής αποκτούν τη δυνατότητα να λάβουν άμεσα ιατρικές συμβουλές και αν χρειαστεί δια ζώσης ιατρική φροντίδα.

Τις προσεχείς ημέρες θα παραδοθούν δωρεάν συσκευές τηλεειδοποίησης – τηλεϊατρικής σε δικαιούχους συνδημότες.

Παράλληλα με τη συσκευή τηλεϊατρικής, σε όσους ενδιαφέρονται, θα δίνεται η δυνατότητα καταγραφής των ιατρικών τους αναγκών για την πιο οργανωμένη προστασία της υγείας τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την δημιουργία Ψηφιακού Βιβλιαρίου Υγείας Δημότη, πάντα χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το Ψηφιακό Βιβλιάριο θα παρέχει ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό του δημότη, διαδικτυακά, στο οποίο θα μπορεί να έχει πρόσβαση ο ίδιος ο δημότης, κάποιος φροντιστής της υγείας του και φυσικά ο ιατρός του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Υποδοχής της Κοινωνική Υπηρεσίας του Δήμου, στο ισόγειο του Δημαρχείου, Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30 – 13:30, τηλ. 210.9970055 καθώς και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, Ηρώς Κωνσταντοπούλου 45, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 13:00, τηλ. 210.9933263, κα Κουσουνή.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.