ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με αφορμή τη νέα πρόσκληση για τη δράση «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής  Ζωής 2018-2019», για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν στο Δήμο μας ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ) σε τέσσερα δημοτικά σχολεία της πόλης μας.

Πιο συγκεκριμένα, τα σχολεία στα οποία θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω δράση, είναι τα εξής:

•    2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Πουσουλίδου και Χαλκοκονδύλη
•    12ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Φαναριωτών 8-10
•    13ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Θάλειας Λουκίδου 3
•    21ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Γράμμου & Ματσούκα

Η επιλογή των παραπάνω σχολείων, έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετηθεί χωροταξικά το σύνολο των δημοτών της πόλης μας.

Οι ώρες δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, είναι απογευματινές με ώρα έναρξης της βάρδιας στις 16:00 μ.μ. και λήξη στις 20:00 μ.μ.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, και με γνώμονα την υποστήριξη των ευαίσθητων ομάδων, καλεί τις άνεργες μητέρες, τις εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα ή τις αυτοαπασχολούμενες που έχουν παιδιά από 5 έως 12 ετών, να λάβουν μέρος στην πρόσκληση, υποβάλλοντας την αίτηση τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στην Ε.Ε.Τ.Α.Α..

Στόχος του Δήμου μας, είναι να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά με voucher, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολλές οικογένειες, αλλά και να γνωστοποιήσει τις απαιτούμενες ενέργειες και τα δικαιολογητικά εκείνα τα οποία απαιτούνται για να ολοκληρωθεί  ορθά η διαδικασία υποβολής της αίτησης.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.