ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στο προσωπικό του γυμναστηρίου «Παλλάδιον» στην Ηλιούπολη, το οποίο η επιχείρηση με υπευθυνότητα ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του γυμναστηρίου συγκεκριμένα αναφέρει:

"Αγαπητοί Αθλούμενοι,

Η φετινή χρονιά επιφύλασσε για την κοινωνία μας μια πρωτόγνωρη πρόκληση. Από την πρώτη στιγμή, το Γυμναστήριό μας υιοθέτησε πλήρως τους κανόνες της Πολιτείας και έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τη δική σας και του Προσωπικού μας.

Αυτή τη στιγμή, καλούμαστε να διαχειριστούμε ακόμη μια δοκιμασία καθώς ένα άτομο του προσωπικού μας βρέθηκε θετικό στον Κορωνοϊό. Τόσο για το άτομο αυτό, όσο και για τις επαφές του, εντός και εκτός Γυμναστηρίου, ακολουθούνται όλες οι Οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Με γνώμονα την ασφάλεια όλων, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Γυμναστήριό μας θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 14 έως και την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου με σκοπό την πλήρη και σωστή απολύμανση όλων των χώρων μας από Πιστοποιημένη Εταιρεία.

Εφόσον θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα έχουμε εξαλείψει την οποιαδήποτε υποψία, σας περιμένουμε και πάλι, από την Παρασκευή ιό Οκτωβρίου να βάλουμε τη γυμναστική στη ζωή μας.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε.
Είμαστε δίπλα σας.

Η Διεύθυνση του Γυμναστηρίου"

ανακοίνωση της διοίκησης του γυμναστηρίου Παλλάδιον

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.