ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης έπειτα από συκοφαντικά δημοσιεύματα από τοπικό blogspot και απειλές μέσω των social media κατά μελών του Δ.Σ. του, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προειδοποιεί τους υπεύθυνους.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Με αφορμή δημοσιεύματα σε ομάδες κοινωνικού δικτύου της πόλης μας από συγκεκριμένο blogspot, αλλά και απειλές και υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μελών του Δ.Σ. του, με σχόλια και μηνύματα στα social media από συγκεκριμένα άτομα, ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης επισημαίνει τα ακόλουθα:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης έχει ιδρυθεί για να προασπίζει τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε κάθε τομέα στην αγορά της πόλης μας και να συμβάλλει στη δημιουργία των κατάλληλων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας συνθηκών, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, μέσω των δευτεροβάθμιων οργανώσεων του εμπορικού κλάδου στις οποίες συμμετέχει. Είναι μακριά από θέματα που αφορούν πολιτικές ιδεολογίες και «πρόσημα», κόμματα και κομματικές αντιπαραθέσεις, δημοτικές παρατάξεις και εμπλέκεται, επαναλαμβάνουμε, μόνο σε ότι αφορά τα θέματα του επιχειρείν.

Επίσης, δεν επιτρέπει σε κανέναν να εκτοξεύει χαρακτηρισμούς και λασπολογίες του τύπου «Κασιδιάρηδες», υβρίζοντας και προσπαθώντας να δημιουργήσει, προσβλητικούς το λιγότερο, συνειρμούς όχι μόνο για τον Σύλλογο αλλά και για τους επιχειρηματίες - μέλη του.

Ο Ε.Σ.Η. τονίζει ότι είναι η τελευταία φορά που ασχολείται, μέσω ανακοίνωσης, με τους κιτρινισμούς, τα κουτσομπολιά και τα όποια κηρύγματα, με την επίφαση ιδεολογικοπολιτικού μανδύα, του εν λόγω blogspot, αλλά και με τα άτομα που θεωρούν πως μπορούν ελεύθερα να βρίζουν και να απειλούν μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Η., καθώς την επόμενη φορά θα υπάρξει άμεση προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι ο Ε.Σ.Η., στον ένα περίπου χρόνο της ενεργοποίησης του στην πόλη μας, έχει δημιουργήσει δράσεις που στήριξαν την αγορά της Ηλιούπολης, και έχει με παρεμβάσεις του υποστηρίξει την δραστηριότητα των επιχειρήσεων και την επίλυση των προβλημάτων τους, πράγμα που θα συνεχίσει να κάνει σε πείσμα όλων αυτών που ενοχλούνται, όπως φαίνεται, από την ύπαρξη του.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.