ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 εργαζόμενος στο Πρωτόκολλο του Δήμου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μοριακή εξέταση ανίχνευσης SARS-CoV-2 και άμεσα ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες:

• Αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Πρωτοκόλλου και οι συνάδελφοί του θα επιστρέψουν στην υπηρεσία μόνο μετά από αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου.

• Διενεργείται ιχνηλάτηση των πρόσφατων στενών επαφών του στην εργασία και στο κοινωνικό περιβάλλον του και ενημέρωσή τους για την τήρηση των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ.

• Πραγματοποιείται άμεσα απολύμανση του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ο υπάλληλος την Τρίτη 16/3/2021 παρουσίασε, μετά την αποχώρηση από την εργασία, ελαφρά συμπτώματα (πυρετό και πονόλαιμο) και με σύσταση του γιατρού παρέμεινε κατ’ οίκον και υποβλήθηκε σε μοριακή εξέταση.

Με συναίσθηση ευθύνης και σε διαρκή συνεργασία με τους με τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ο Δήμος Ηλιούπολης λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την τοπική κοινωνία.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.