ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ηλιούπολης, τόνισε την υποδειγματική οργάνωση και τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών που προσήλθαν την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, για δωρεάν μαζική εξέταση ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 rapid test».

Όπως αναφέρει, συνολικά προσήλθαν και εξετάστηκαν 845 πολίτες και βρέθηκαν 13 θετικά τεστ, γεγονός που επιβεβαιώνει την θετική εικόνα της πόλης και διαψεύδει τους ατυχώς «ανησυχούντες».

Με την τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης, των αποστάσεων κατά την αναμονή και χάρη στον συντονισμό από την Δημοτική Αστυνομία και την βοήθεια των εθελοντών του Δήμου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η η δράση του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που συμμετείχαν, το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τον επαγγελματισμό τους και όλους όσους συνέβαλλαν στην σημερινή επιτυχημένη διοργάνωση.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.