ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ενημερώνουμε τις ωφελούμενες μητέρες των βρεφών και νηπίων, δικαιούχους VOUCHER (Αξία τοποθέτησης παιδιού μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ) ότι η εγγραφή –τοποθέτηση παιδιού σε Παράρτημα Αγωγής του ΚΑΦΑΔΗΛ για τη σχολ. χρονιά 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί με την ακόλουθη διαδικασία:

  1. Από το site της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr) αποθηκεύουν το VOUCHER.
  2. Με τους κωδικούς ΤΑΧΙS ΝΕΤ που διαθέτουν μπαίνουν στην πλατφόρμα
  3. Επιλέγουν << Δηλώσεις ΕΣΠΑ>>
  4. Επιλέγουν << Προσθήκη νέας δήλωσης>>
  5. Δηλώνουν τα στοιχεία του παιδιού, δηλ. ΑΜΚΑ, ονοματεπώνυμο, ημερομηνία Γέννησης και ανεβάζουν το voucher στην πλατφόρμα.
  6. Αμέσως μετά το σύστημα τις ενημερώνει για το ποια παραρτήματα μπορούν να δεχτούν το παιδί βάσει των κενών θέσεων και κάνουν την επιλογή της.
  7. Στη συνέχεια πρέπει να κάνoυν οριστική κατάθεση επιλέγοντας << Αποθήκευση>> και θα λάβουν αριθμό πρωτοκόλλου.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει την επόμενη ημέρα από την έκδοση των VOUCHER στις 08:00 π.μ.

Αν οι θέσεις έχουν δεσμευτεί η μητέρα πληροφορείται ότι δεν υπάρχουν κενές θέσεις και της δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει σταθμό ως επιλαχόν. Η λογική του συστήματος είναι First Come, First Served δηλ. τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Λόγω της δυναμικής φύσης του συστήματος και του μεγάλου ενδιαφέροντος των ωφελούμενων όλες οι θέσεις δεσμεύονται μετά την καταχώρηση των στοιχείων του παιδιού, του voucher και την επιλογή του σταθμού. Για το λόγο αυτό υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια καταχώρησης των στοιχείων του παιδιού η θέση να δεσμευτεί από άλλο ενδιαφερόμενο.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.