ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η ανταπόκριση όχι μόνο των κατοίκων της Ηλιούπολης, αλλά και των γειτονικών περιοχών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεμίζοντάς μας αισιοδοξία από τα υγιή κοινωνικά αντανακλαστικά, την ευαισθησία και την προσφορά αλληλεγγύης πολιτών, πολιτικών φορέων, δημοτικών παρατάξεων και συλλογικοτήτων, που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρωτοβουλία του Δήμου μας.

Μεγάλες ποσότητες ειδών ανάγκης συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν ή στάλθηκαν με φορτηγά στους δικαιούχους, μετά από απευθείας συνεννόηση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη με τους συναδέλφους του των περιοχών που επλήγησαν και συγκεκριμένα:

  • Βαρυμπόμπη: Μεγάλη ποσότητα συσκευασιών εμφιαλωμένου νερού, παραδόθηκε επί τόπου, με φορτηγό του Δήμου μας.
  • Δήμος Οιχαλίας (Μεσσηνία): 4 παλέτες.
  • Δήμος Ανατολικής Μάνης: 3 παλέτες, με μεταφορικές που έστειλαν οι αντίστοιχοι Δήμοι.
  • Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας: 1 φορτηγό που έστειλαν στο Δημαρχείο μας, με περισσότερους από 5 τόνους ειδών ανάγκης.
  • Δήμος Οιχαλίας, 2η αποστολή, 1 φορτηγό με 10 παλέτες

Ο δυσάρεστος απολογισμός των ζημιών στις πληγείσες περιοχές, οι μεγάλες ανάγκες, αλλά και η συνεχιζόμενη συγκινητική προσφορά των πολιτών, κάνει αυτονόητη την παράταση της ημερομηνίας συγκέντρωσης ειδών ανάγκης μέχρι την επόμενη Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, κάθε εργάσιμη ημέρα στην είσοδο του Δημαρχείου, από 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως 20:00.

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και συγκεκριμένα αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες, παξιμάδια, νερά σε συσκευασίες και ξηρές τροφές για γάτες και σκύλους.

Ο Δήμος Ηλιούπολης με συναίσθηση του κοινωνικού του καθήκοντος, έκανε αυτό που έπρεπε από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσει να το πράττει.

Δήμος Ηλιούπολης: Παρατείνεται η συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους

Δήμος Ηλιούπολης: Παρατείνεται η συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους

Δήμος Ηλιούπολης: Παρατείνεται η συγκέντρωση βοήθειας για τους πυρόπληκτους

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.