ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Με οκτώ καινούριους βατήρες διεθνών προδιαγραφών και με νέο αναβατόριο πισίνας τελευταίας τεχνολογίας για ΑμεΑ, ενισχύθηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης από τον Δήμο Ηλιούπολης και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου «Γρηγόρης Γρηγορίου».

Με τις παρεμβάσεις αυτές θα μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότερα παιδιά της πόλης μας, η πρόσβαση για τους πολίτες με Αναπηρία θα είναι ευκολότερη, άνετη και ασφαλή στην πισίνα μας, ενώ το Κολυμβητήριο θα μπορεί να φιλοξενεί, επίσης, διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες εντός των εγκαταστάσεών του.

8 νέοι βατήρες διεθνών προδιαγραφών

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης: «Με την ανάληψη των καθηκόντων μας, δρομολογήσαμε και υλοποιούμε ό,τι παρεμβάσεις χρειάζονταν. Είχαμε ενισχύσει το Κολυμβητήριό μας με 8 βατήρες υψηλών προδιαγραφών με ιδίους πόρους το 2022 και προσθέσαμε τώρα άλλους 8 καινούριους, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’ του Υπουργείου Εσωτερικών».

«Παράλληλα, στο πλαίσιο του ίδιους Προγράμματος, αποκτήσαμε νέο ειδικό αναβατόριο εξυπηρέτησης ΑμεΑ και αντικαταστήσαμε το υπάρχον χειροκίνητο. Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι τα άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαμβάνουν τις συνθήκες μίας ευρωπαϊκής πόλης που πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Στηρίζουμε τα ΑμεΑ και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον», σημειώνει ο κ. Χατζηδάκης.

ειδικό αναβατόριο εξυπηρέτησης ΑμεΑ

ειδικό αναβατόριο εξυπηρέτησης ΑμεΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.