ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης εκφράζει την αλληλεγγύη του στο λαό της Θεσσαλίας, τις γυναίκες και τις οικογένειές τους, που ζουν μια ανείπωτη τραγωδία εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής που βάζει τις ζωές των ανθρώπων του μόχθου στο ζύγι του κόστους για το κράτος και του οφέλους για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ σε όλη την Ελλάδα οργανώνουμε την αλληλεγγύη μας για το λαό της περιοχής, σε συνεννόηση με τους αντίστοιχους Συλλόγους Γυναικών στη Θεσσαλία.

Καλούμε τις γυναίκες και το λαό της Ηλιούπολης να συνεισφέρουμε όλοι συγκεντρώνοντας τα πιο κάτω είδη:

  • Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα) και χυμούς
  • Είδη ατομικής υγιεινής (Είδη καθαρισμού - απολυμαντικά, γάντια, μάσκες, πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, χαρτοπετσέτες και σερβίτσια πλαστικά μιας χρήσης)

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται 11/9 έως και 16 /9/2023 καθημερινά, το πρωί 10:00-12:00 και το απόγευμα 7:00-9:00, στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ στην Ηλιούπολη, Ελευθερίου Βενιζέλου & Μαρίνου Αντύπα (δίπλα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης).

Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ)

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.