ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Tην Χρυσή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια (στο Τεχνικό Σόλο) και ασημένια (στο Ελεύθερο Σόλο) Ευαγγελία Πλατανιώτη από την Ηλιούπολη υποδέχθηκε στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την άφιξή της ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 γύρω στις 12:30 μ.μ.

Ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης της παρέδωσε τιμητικά την Ελληνική Σημαία και μία ανθοδέσμη, ενώ την καλωσόρισε στα πάτρια εδάφη εκ μέρους όλης της Ηλιούπολης.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη φόρεσε τα 2 μετάλλια για μία αναμνηστική φωτογραφία. Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Ψυρρόπουλος βαθιά συγκινημένος της εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και δήλωσε Περήφανος ως Έλληνας, ως Ηλιουπολίτης και ως Άνθρωπος για την τόσο μεγάλη Επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη. Ο κ. Ψυρρόπουλος δεσμεύτηκε να αποδώσει την τιμή που αξίζει σε μία κορυφαία αθλήτρια που θα αποτελέσει σημαντικό πρότυπο για τις επόμενες γενιές που θα ακολουθήσουν το δρόμο του Αθλητισμού.

Ευαγγελία Πλατανιώτη - Στάθης Ψυρρόπουλος

Μαζί με τον Δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο το ισχυρό «παρών» για την υποδοχή της μεγάλης αθλήτριας από την Ηλιούπολη έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Καλαρρύτης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Καραβαγγέλης.

Κατά τη διάρκεια της υποδοχής της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση για τις τελευταίες εξελίξεις του Αθλητισμού, το φλέγον ζήτημα της Βίας στα γήπεδα και τη διασύνδεση του αθλητισμού με την καθημερινότητα των πολιτών.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.