ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Διπλές κάλπες στην Ηλιούπολη αυτή την εβδομάδα:
•    Πέμπτη 8/3/2018 εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο στο σωματείο εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης.
•    Κυριακή 11/3/2018, εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων από την Ηλιούπολη για το ιδρυτικό συνέδριο του «Κινήματος της Αλλαγής». 

Για τις πρώτες εκλογές, πρόσκληση για ενότητα και μάλιστα τη θέλουν και ΤΩΡΑ, απευθύνουν στους εργαζόμενους του Δήμου μας, ο οδηγός του Δημάρχου και δύο συγγενείς του, που συμμετέχουν στο 5μελές ψηφοδέλτιο με τον ευρηματικό τίτλο «ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ»!!!!

Ο ένας «συγγενής» είναι ο επί πολλά έτη υπεύθυνος του Δημοτικού Κοιμητηρίου κ. Μάριος Έρημος επί διοίκησης Βαλασόπουλου και ο έτερος συγγενής και συνάμα σύζυγος της Αντιδημάρχου κ. Σερέτη είναι ο κ. Νίκος Μητσιάδης, εργαζόμενος στο δήμο μας για ικανοποιητικό διάστημα, αφού τον περισσότερο χρόνο είναι αποσπασμένος στον ΣΠΑΥ όπου προεδρεύει ο πρωτοξάδερφος του και Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.

Και οι δυο συγγενείς (με ή χωρίς εισαγωγικά) του Δημάρχου, ήταν οι Γραμματείς του ΠΑΣΟΚ στην Ηλιούπολη για πολλά χρόνια (ο πρώτος ξεπέρασε και αυτή τη θητεία του πρώην Δημάρχου κ. Θεόδωρου Γεωργάκη, την οποία τώρα προσπαθεί να απαξιώσει).

Είναι οι δύο τελευταίοι Γραμματείς και καθοδηγητές του ΠΑΣΟΚ στην Ηλιούπολη, που αντί να παραδώσουν, εδώ και χρόνια ως όφειλαν, στη σημερινή συντονιστική επιτροπή:

    το μητρώο μελών,
    τον οικονομικό απολογισμό και
•    το ταμείο της οργάνωσης,

παρεμβαίνουν με συνεχόμενα τηλέφωνα και πιέσεις, για να υπερψηφιστεί συγκεκριμένος υποψήφιος σύνεδρος της επιλογής του Δημάρχου Ηλιούπολης, προκειμένου να ενισχυθούν:

    η τραυματισμένη από τις δικές του επιλογές, φιλοπασοκική εικόνα του
    και το μπλοκ του Νίκου Ανδρουλάκη στο επικείμενο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Πρωτοφανής και η κινητοποίηση ολόκληρου του συστήματος του Δημάρχου. 
Ο Δήμαρχος προσωπικά, οι Αντιδήμαρχοι του, Δημοτικοί Σύμβουλοι νυν και μελλοντικοί, παράγοντες και παραγοντίσκοι, «λυτοί και δεμένοι» που επιστρατεύθηκαν αν δεν καταγράψουν τουλάχιστον 550 ψήφους στο συγκεκριμένο υποψήφιο, θα είναι τεράστια η αποτυχία τους.

Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης και αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς και ωμής παρέμβασης του Δημάρχου, ειδικά στις εσωκομματικές εκλογές, ήταν η απόσυρση των υποψηφιοτήτων δύο νέων συμπολιτών μας και μάλιστα Δημοτικών Συμβούλων της δικής του παράταξής.
Του πρώην Αντιδημάρχου κ. Άγγελου Δημητρόπουλου και του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Στάθη Ψυρρόπουλου.

Η επιχειρούμενη παρέμβαση στο δημόσιο βίο και σε εκλογικές διαδικασίες από το Δήμο είναι πλέον εμφανής όπως και ο σκοπός της.

Δείγματα του μεγάλου πανικού, σε ένα σύστημα που καταρρέει!
Τα τελευταία όπλα που του έχουν απομείνει είναι η χειραγώγηση, ο εκφοβισμός, ο λαϊκισμός, οι υποσχέσεις και η λασπολογία.

Είναι όλα αυτά που απαξίωσαν το πολιτικό μας σύστημα, τραυμάτισαν τη δημοκρατία μας και την Πατρίδα μας.

Οι συμπολίτες μας, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και κυρίως οι νέοι μας, δεν το ξεχνούν και είναι αυτό που θα αλλάξουν.

Το κύμα φουσκώνει και θα είναι σαρωτικό!!!!

Κώστας Γ. Σεφτελής
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.