ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Προς: τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ
και τον Δήμαρχο της Πολης κ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ

Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις λογαριασμών στα νοικοκυριά της πόλης που δεν έχουν, ούτε μπορούν να πληρώσουν!!!

Με βάση τα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου ένα χρόνο τώρα είναι σε εξέλιξη όχι μόνο το μπλοκάρισμα του ΑΦΜ σε κατοίκους της πόλης μας για οφειλές στον Δήμο Ηλιούπολης άλλα και οι κατασχέσεις απευθείας των τραπεζικών λογαριασμών.

Η εντολή κατάσχεσης του Δήμου άφορα ήδη σε 198 συνδημότες. Για το 2018 αντλήθηκε το ποσό των 65χιλιαδων ευρώ για τα ταμεία του Δήμου από τους λογαριασμούς 24 δημοτών και 8 εταιρειών. Με βάση τα στοιχεία στους λογαριασμούς άλλων 166 συνδημοτών μας, ο δήμος δεν βρήκε τίποτα να τους… αρπάξει!!!

Η εικόνα και οι αριθμοί είναι βαθειά αποκαλυπτικά.

Τα φτωχά νοικοκυριά είναι αυτά που είναι στο κυνήγι του Δήμου, με ευθύνη πρώτα της Κυβέρνησης αλλά και της Δημοτικής Αρχής που κινείται σταθερά στην γραμμή της φοροεπιδρομής και “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ και την Δημοτική Αρχή την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για αυτό το σοβαρό ζήτημα στην πόλη .

Με πολιτική απόφαση και ευθύνη του Δ.Σ να σταματήσει το κυνήγι των κατασχέσεων στα νοικοκυριά που δεν μπορούν, ούτε έχουν να πληρώσουν.

Με τις αποφάσεις του το Δημοτικού Συμβουλίου, να μπει ασπίδα και για τους υπαλλήλους των Οικονομικών Υπηρεσιών και της Ταμειακής Υπηρεσίας, που θα θελήσουν να αντιδράσουν σε μια αυτεπάγγελτη διαδικασία φοροεπιδρομής, που τους έχει επιβληθεί σε σειρά από τις κυβερνήσεις και τους μνημονικούς Νόμους!!!

Για την Λαϊκή Συσπείρωση

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Α.
ΧΙΩΤΕΛΗΣ Γ.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.