ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Το ψηφοδέλτιο που παρουσίασε την Παρασκευή 22 Φλεβάρη η Λαϊκή Συσπείρωση, το συναποτελούν 62 υποψήφιοι. Ένα ψηφοδέλτιο που δείχνει και δίνει το στίγμα του αγωνιστικού ψηφοδελτίου στην πόλη μας σε αυτές τις εκλογές.

Αξίζει να δούμε ορισμένα χαρακτηριστικά του. 16 Νεολαίοι, για να πάρει σκυτάλη η νέα γενιά, ποσοστό 26%, 27 γυναίκες ποσοστό 44%. Θα δούμε ότι είναι 34 εργαζόμενοι, με τους περισσότερους από αυτούς να έχουν ρόλο ευθύνης στα Συνδικάτα τους, μέσα σε αυτούς είναι 2 άνεργοι.

Είναι 2 Γιατροί και μια Πανεπιστημιακός. Έχουμε 11 Συνταξιούχους, μεταξύ τους και οι Πρόεδροι των δυο Συνταξιουχικών Οργανώσεων στην πόλη, 7 Αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ και 2 επαγγελματίες καλλιτέχνες ο Φώτης Κόλλιας από τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης συνθέτης - τραγουδιστής,

Βιογραφικά των υποψήφιων
της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολη

Πρόκειται για ψηφοδέλτιο που μας κάνει περήφανους και που εκπροσωπεί πιστά την ταυτότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης ως το κόκκινο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο στην Ηλιούπολη.

Για να κάνουμε την διάφορα,
με Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο,
με Ισχυρό ΚΚΕ παντού.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.