ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Την Τετάρτη 20.2, στο Δημοτικό Άλσος “Δημήτρης Κιντής”, πραγματοποιήθηκε η θεματική εκδήλωση της Δημοτικής Κίνησης “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη“ για την Ενέργεια, με τίτλο: «Η κοινωνική και αναπτυξιακή διάσταση της Ενέργειας για το Δήμο Ηλιούπολης».

Στην εκδήλωση προλόγισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Κοκοτίνης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της Ενέργειας για την πόλη μας, στην μείωση του κόστους του Δήμου και την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως η Δημοτική μας Κίνηση αποφάσισε να παρουσιάσει ένα θέμα το οποίο δεν έχει τύχει της δέουσας προσοχής από άλλες παρατάξεις και πως η λογική όλων αυτών των θεματικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούμε , έχει σαν σκοπό να ενημερώσουμε τους δημότες της Ηλιούπολης, ανοίγοντας ένα δημόσιο διάλογο με σκοπό να κατατεθούν προτάσεις και να γίνει ανταλλαγή γνώσης, εμπειριών αλλά και απόψεων επάνω σε ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις.

Στην συνέχεια, ο Δημ. Τσέκερης, Ειδ. Σύμβουλος του Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας και μέλος της Δημοτικής Κίνησης, ανέλαβε να παρουσιάσει αναλυτικά τις 11 προτάσεις της “ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη” για την Ενέργεια αλλά και το θεσμικό πλαίσιο των Ενεργειακών Κοινοτήτων.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν οι βασικοί άξονες του Προγράμματός μας για την Ενέργεια, δίνοντας έμφαση:

  • Στην καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας και τα άμεσα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν
  • Στην αναβάθμιση των δημοτικών κτηρίων και εγκαταστάσεων
  • Στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Ηλιούπολης.

βασικοί άξονες του Προγράμματός για την Ενέργεια

Στη συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις και πολλές ερωτήσεις. Η εκδήλωση πήρε τα εύσημα όλων των παρευρισκόμενων.

Το Γραφείο Τύπου

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.